Wie is Monique

Monique van der Lans | Talentcoach

Ik heb een levenslange passie voor mensen:  ik ben hier gedurende 25 jaar in diverse organisaties en functies mee bezig geweest. In al die jaren is me duidelijk geworden

 pas als mensen op de juiste plek zitten, kunnen ze goed tot hun recht komen! 

Mijn passie

Ik ben vaak verbijsterd als ik zie hoe weinig kans mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt hebben. Omdat deze (vaak nog jonge) mensen vaak niet door school of werk heen zijn gekomen kunnen ze niet laten zien wat ze kunnen en wat ze te bieden hebben. Een hele generatie dreigt langs de kant te worden gezet omdat ze een of andere indicatie hebben. Dat moet echt anders!

Als je het wilt zien, zul je merken dat ieder mens uniek is. Het is de kunst om dat tot bloei te laten komen. Met vertrouwen en acceptatie help je mensen om zelf in te zien wat ze al in zich hebben. Door rekening te houden met hun behoeften en ruimte te geven om op eigen tempo in beweging te komen kunnen ook zij hun talent tot bloei laten komen. Het start met acceptatie van wie ze zijn, inzicht vergroten in hun kwaliteiten en door werk te bieden dat ertoe doet.

Als je iets met plezier en inzet kunt doen, wordt je er vanzelf steeds beter in. Dat moet dan uiteindelijk kunnen leiden naar betaald werk en een zelfstandig leven.

Kom op zeg, daar hebben we uiteindelijk toch allemaal profijt van!

Mijn ervaring

– Ik heb 10 jaar gewerkt als leidingevende in de verkoop

– Vervolgens ben ik 15 jaar werkzaam geweest als HR Manager in internationale technische industrie

– Vanaf 2014 ben ik werkzaam als Autismevriendelijke coach

– In 2015 ben ik als GameBoss met Game-N-Fit begonnen

– Vanaf 2016 ben ik gecertificeerd CVI-Talentcoach

– in 2018 is wewerken van start gegaan