Nieuws in de diverse media

Nieuws in de diverse media

Leesadvies

hetvoorspellendebrein

Een volgende ‘ Coperincaanse’ revolutie, nieuwe inzichten over het brein.

Facebook
 Activerend Werk Arnhem
4 september om 09:38

Een mooi nieuwsbericht over Wewerken, één van de Activerend Werkplekken. Heb je ook een mooi verhaal te delen over Activerend Werk? We horen het graag! Stuur je bericht naar social@activerendwerk.nl en wie weet is het binnenkort te vinden op deze pagina!

Tijdens de Sport- en Beweegdag op 4 september verzorgt Monique van der Lans van Game-n-fit een workshop bewegen met behulp van een game en een groot scherm. Monique: ‘Het geeft plezier om samen met anderen op een ontspannen manier weer eens lekker te spelen en jong en oud kan door middel van games in beweging komen, tennissen of golfen, zonder fysieke obstakels. Het is heerlijk om samen met een ander in beweging te zijn. Eigenlijk kan iedereen meedoen, staande, in een rolstoel, met rollator of zittend op een stoel’. Schrijf je in via groenverbindt@vmstaete.nl of 026 3397220Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, staande mensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

21 augustus 2018Arnhem-Direct.nl

 

21 juni 2018

We werken

 

3 april 2018

Facebook
Mama Vita Zaanstad
14 november 2017

Bijzonder leuke, informatieve en vooral actieve Game-N-Fit avond gegeven door Monique van der Lans  wat leren onze kinderen van gamen, hoe kunnen wij in contact treden met onze kinderen middels het gamen en hoe leuk is actief gamen? Wij weten er nu alles van!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, binnen